Fietslease + fietsplan onder één dak

Werkend Twente zó in het zadel!

De Twentse Samenwerkende Rijwielhandelaren bieden aan werkgevers fietsregelingen aan en denken mee aan mobiliteitsoplossingen. Wij hebben daarin ruim 20 jaar ervaring en vele tevreden werkgevers en medewerkers. Het fietsen kan een werkgever op twee manieren stimuleren. Via het TSR-fietsplan of TSR-lease. Hiermee bieden we elke werkgever een passende fietsregeling.

Fietsplan
Het fietsplan is nog steeds springlevend. Het fietsplan biedt u aan vanuit de WKR. Op deze manier kunt u de fiets onbelast vergoeden aan uw medewerkers. Wilt u meer informatie? Komt dan gerust even langs in de winkel!
Fietslease
Met maar 7% bijtelling is het interessant om uw medewerkers een fiets te verstrekken. Ten Brincke en TSR biedt altijd de hoogste service, kwaliteit en een snelle levering. Wilt u meer informatie hierover? Kom dan gerust eens langs in de winkel!
Voor werkgevers
Ten Brincke en TSR denken graag met u mee voor een mobiliteitsoplossing in uw bedrijf. Wij zijn samen een van de weinige partijen die zowel een fietsplan als fietslease in uw bedrijf kunnen aanbieden. Meer informatie?

Nationale Fiets Projecten

Nationale Fiets Projecten is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer. Nationale Fiets Projecten bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke ‘fiets van de zaak’ in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsprojecten.
Naast het Nationale Fietsplan biedt Nationale Fiets Projecten het fietsbeloningssysteem Trappers, de Nationale Fietsbon en FiscFree® (de slimste online oplossing voor de WKR) aan.

Missie Nationale Fiets Projecten

Voor alle organisaties en instellingen die hun medewerkers een aantrekkelijk voordeel willen geven is Nationale Fiets Projecten een professionele, pro-actieve, sympathieke en maatschappijbewuste dienstverlener die de werkgever alle zorg uit handen neemt, terwijl de werknemer grote keuzevrijheid heeft, zodat de werknemers hun werkgever zien als een maatschappelijk verantwoorde werkgever.